Τρόχαλος 2022, ακυρώνεται ως αγώνας και μετατρέπεται σε ανοιχτή συνάντηση!

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ακύρωση του Τρόχαλου, που από μετάθεση ήταν να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πρωτομαγιά. Η ενδελεχής εξέταση του πεδίου της διαδρομής τις τελευταίες ημέρες, μετά τη λήξη του ιδιαίτερα βαρύ φετινού χειμώνα, κατέδειξε πως ο όγκος δουλειάς που απαιτείται προκειμένου το πεδίο να θεωρηθεί επαρκές για τη διεξαγωγή του, υπερβαίνει τις δυνατότητες της ομάδας μας στον υπολειπόμενο χρόνο μέχρι την 1η Μαΐου. Οι καταστροφές στα μονοπάτια του Ολύμπου που προκλήθηκαν από τις βαριές χιονοπτώσεις του μακρύ φετινού χειμώνα είναι τεράστιες!

Κατόπιν αυτού, αποφασίσαμε τη ματαίωση του γεγονότος, τουλάχιστον ως επίσημου αγώνα. Παρόλα αυτά, και επειδή η αρχική ιδέα δημιουργίας του Τρόχαλου ήταν ένα προσωπικό αγωνιστικό στοίχημα και όχι ένα ευρύ γεγονός, δεν ακυρώνουμε εντελώς τη συνάντηση και προσδιορίζουμε το Σάββατο 30 Απριλίου ως ημέρα άτυπου αγώνα, μιας προπόνησης-προσπάθειας ουσιαστικά, ανοιχτής σε όλους, χωρίς κριτήρια συμμετοχής και χωρίς όρια εγκυρότητας! Οι επιδόσεις όσων συμμετάσχουν θα είναι έγκυρες, εφόσον τεκμηριώνονται από τους ίδιους, θα καταγραφούν και θα δημοσιευτούν αντίστοιχα από την ιστοσελίδα του Τρόχαλου.

Το ραντεβού μας λοιπόν, τοποθετείται πλέον στο Σάββατο 30 Απριλίου, στις 9:00 το πρωί, στον Αηγιάννη του Λιτοχώρου. Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να μας συναντήσετε εκεί και να συμμετάσχετε, χωρίς κριτήριο συμμετοχής, χωρίς εκ των προτέρων δήλωση συμμετοχής και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από πλευράς σας στο άτυπο γεγονός. Όσον αφορά το πεδίο, η διαδρομή θα είναι υποτυπωδώς καθαρισμένη και σηματοδοτημένη, με ένα μόνο σημείο υδροδοσίας στα 2/3 της διαδρομής, για να υποστηρίξει στοιχειωδώς την προσπάθεια των αθλητών. Οι αθλητές είναι αναγκασμένοι να έχουν φορτωμένη τη διαδρομή του Τρόχαλου στα ρολόγια τους.

Όσοι αθλητές καταχωρηθούν στη λίστα εκκίνησης, θα βρεθούν και στη λίστα των αποτελεσμάτων, με την προϋπόθεση όμως ότι οι ίδιοι θα αναρτήσουν δημόσια σε ηλεκτρονική πλατφόρμα το ίχνος της προσπάθειάς τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι έτρεξαν ολόκληρη τη διαδρομή. Η διοργάνωση επιφορτίζεται μόνο με το ρόλο της πρωτογενούς καταγραφής των επιδόσεων, όσων λάβουν μέρος.

Επισημαίνουμε ότι στην περιοχή του Αηγιάννη, υπάρχει ασφαλής χώρος parking και τρεχούμενο νερό, σε απόσταση μόλις τεσσάρων χιλιομέτρων από το κέντρο του Λιτοχώρου. Απορίες και διευκρινήσεις σε επικοινωνία με τον υπογράφοντα.

Λάζαρος Ρήγος

11.04.2022

Κοινοποιήστε

Περισσότερα

Νέα Τρόχαλος

Τρόχαλος 2022, λεπτομέρειες για τη συνάντηση της 30ης Απριλίου

Καλοί μας φίλοι χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και ειρήνη! Όπως ήδη γνωρίζετε, όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στον φετινό πρώτο Τρόχαλο, το γεγονός έχει πάρει πλέον πιο οικογενειακό χαρακτήρα, μετά τις αλλαγές στις οποίες μας οδήγησε ο όψιμος χειμώνας. Παρόλα αυτά δεν θα θέλαμε να αδικήσουμε όσους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους

Νέα Τρόχαλος

Τρόχαλος 2022, ακυρώνεται ως αγώνας και μετατρέπεται σε ανοιχτή συνάντηση!

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ακύρωση του Τρόχαλου, που από μετάθεση ήταν να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πρωτομαγιά. Η ενδελεχής εξέταση του πεδίου της διαδρομής τις τελευταίες ημέρες, μετά τη λήξη του ιδιαίτερα βαρύ φετινού χειμώνα, κατέδειξε πως ο όγκος δουλειάς που απαιτείται προκειμένου το πεδίο να θεωρηθεί επαρκές για τη