Τελευταία αλλαγή ημερομηνίας, στις 14 Μαΐου

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στα επιδημιολογικά δεδομένα και τη διαφαινόμενη έναρξη των κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων στη χώρα, αποφασίστηκε η μετάθεση του Gulag κατά μία εβδομάδα! Έτσι, ο αγώνας πλέον προγραμματίζεται για την Παρασκευή 14 Μαΐου, με ώρα εκκίνησης στις 7:00 το πρωί. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν μέχρι σήμερα. Η αλλαγή κρίθηκε σκόπιμη μόλις το τελευταίο 24ωρο, καθώς όλο και περισσότερο γίνεται ξεκάθαρο ότι οι αποκαλούμενες υπερτοπικές μετακινήσεις (από νομό σε νομό) θα επιτραπούν ελάχιστες ημέρες πριν τα μέσα Μαΐου, με οποιοδήποτε κόστος. Δεν θα θέλαμε λοιπόν να αποκλείσουμε φίλους αθλητές από το γεγονός, μόνο και μόνο για ελάχιστες ημέρες, γι αυτό και μεταθέσαμε για μία εβδομάδα τον αγώνα.

Στα υπόλοιπα της προετοιμασίας, τα μονοπάτια καθαρίζονται και μέχρι τις 14 Μαΐου θα έχει τοποθετηθεί η αναγκαία σήμανση στη διαδρομή. Όσοι έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή, φροντίστε να έχετε μαζί σας κατασκηνωτικό εξοπλισμό, θα είναι πολύτιμη η βοήθεια που θα σας προσφέρει. Στον Αηγιάννη, θα γίνει χρήση του παλιού εστιατορίου, για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες εστίασης των αθλητών. Δεδομένων των ανοιξιάτικων συνθηκών, θα γίνει ευρεία χρήση των ανοικτών χώρων του πάρκου εκεί, για την αποφυγή του όποιου συνωστισμού. Θα τηρηθούν όλα τα βασικά μέτρα προφύλαξης από πιθανή μόλυνση με τον ιό, τόσο από τους αθλητές και τους συνοδούς τους, όσο και από τους εθελοντές που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του γεγονότος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Θυμίζω σε όσους συνεχίζουν να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα, τώρα που έγινε 100 μίλια και δεν έκαναν νέα αίτηση μετά την αλλαγή των δεδομένων, να το κάνουν άμεσα!

Νεότερη ενημέρωση μέχρι τις μέρες του Πάσχα

Λιτόχωρο, 15.04.2021

Κοινοποιήστε

Περισσότερα

Νέα Τρόχαλος

Τρόχαλος 2022, λεπτομέρειες για τη συνάντηση της 30ης Απριλίου

Καλοί μας φίλοι χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και ειρήνη! Όπως ήδη γνωρίζετε, όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στον φετινό πρώτο Τρόχαλο, το γεγονός έχει πάρει πλέον πιο οικογενειακό χαρακτήρα, μετά τις αλλαγές στις οποίες μας οδήγησε ο όψιμος χειμώνας. Παρόλα αυτά δεν θα θέλαμε να αδικήσουμε όσους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους

Νέα Τρόχαλος

Τρόχαλος 2022, ακυρώνεται ως αγώνας και μετατρέπεται σε ανοιχτή συνάντηση!

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ακύρωση του Τρόχαλου, που από μετάθεση ήταν να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πρωτομαγιά. Η ενδελεχής εξέταση του πεδίου της διαδρομής τις τελευταίες ημέρες, μετά τη λήξη του ιδιαίτερα βαρύ φετινού χειμώνα, κατέδειξε πως ο όγκος δουλειάς που απαιτείται προκειμένου το πεδίο να θεωρηθεί επαρκές για τη